De Jager Schrijft

Ik ben Marlijn de Jager en ik omschrijf mezelf als vrolijke Frans, creatief, fantasierijk en als dierenvriend. Ik schrijf sinds ik kan schrijven. Ik studeerde Journalistiek (Propedeuse – Windesheim), Nederlandse Taal en Cultuur (BA – Universiteit Utrecht) en Middeleeuwse Studies (MA – Universiteit Utrecht) en stortte me direct daarna op het schrijven. Eerst in de HR-hoek bij PostNL Mobility, bij internetbureau Pippali en daarna een jaar of vijf voor mijn eigen tekstproductiebureau De Jager Schrijft. Inmiddels ben ik gestopt met freelancen en werk ik als online redacteur voor de Dierenbescherming. Een functie die op mijn lijf geschreven is.

Eigen teksten
Naast mijn werkzaamheden voor de Dierenbescherming, schrijf ik nog wel voor mezelf. Op deze website vind je mijn blog en mijn eerste boek Helden en Halvegaren. Ik ben druk bezig met mijn tweede boek. Meer weten? Houd deze website in de gaten.

 

Marlijn de Jager

“Schrijven heeft voor mij niets met erkenning te maken, ik móét het gewoon doen. Alles wat ik heb gepubliceerd, is uit noodzaak geschreven.” – Jan Wolkers